Tri dresa Partizana odsad kao NFT!

Partizan NFT
foto: KK Partizan

Kupovinom prava na digitalni dres KK Partizan Mozzart Bet, vlasnik će na poklon dobiti originalni dres crno-belih sa potpisima svih prvotimaca crno-belih i trenera Željka Obradovića, potvrđeno je za Sport klub.

KK Partizan Mozzart Bet je u prodaju pustio tri digitalna dresa. Nakon lansiranja prve NFT kolekcije, koju čini 12 slika i tri video snimka, crno-beli su svoje navijače iznenadili novim digitalnim dobrima.

KK Partizan:

Putem zvanične mobilne aplikacije KK Partizan Mozzart Bet, odsad su kao NFT dostupna i tri digitalna dresa. Crni i beli dres iz aktuelne sezone, kao i replika dresa sa brojem 10 iz sezone 1991/92, kada je Partizan postao šampion Evrope.

Kako do NFT-a?

Svaki navijač može učestvovati u licitaciji i postati vlasnik autorskih prava odabranog NFT. Prava se potvrđuju putem digitalnog koda, koji se dobija pri samoj kupovini. Od trenutka prve ponude licitacija traje 48 sati, da bi sa istekom 48. sata ponuđač najveće vrednosti postao vlasnik autorskih prava.

Iznenađenje za kupce digitalnih dresova!

Navijač koji nakon završetka prve licitacije postane vlasnik autorskih prava na digitalni dres Partizana Mozzart Bet, dobiće na poklon originalni dres iz aktuelne sezone sa potpisima svih prvotimaca i trenera Željka Obradovića.

Komentari

Vaš komentar