Ataman pred Zvezdu: Cilj je jasan, želimo pobedu

Podeli:
Giuseppe Cottini/Getty Images

Košarkaši Efesa spremni su za novu sezonu u Evroligi, spremni su da se upuste u odbranu trona. Izabranici Ergina Atamana, prvi meč igraju 7. oktobra protiv Crvene zvezde na svom parketu, a utakmicu koja počinje u 19 časova i 30 minuta možete da pratite na Sport Klubu 1.

Aktuelni šampion Evrope, koji ima ambicije da ponovo stigne do finalnog turnira, da se ponovo umeša u borbu za evropski tron, slovi za favorita na papiru, ali je kristalno jasno, da će rasterećena, a silno motivisana Crvena zvezde imati šta da kaže i pokaže u Istanbulu.

„Kreće nova sezona, ali su ciljevi i ambicije ostali isti. Želimo da se borimo za odbranu evropskog trona. Tome ćemo težiti. Kao i uvek, idemo korak po korak, a svaka utakmica je od vitalnog značaja na putu ka cilju koji smo zacrtali. Prva prepreka je Crvena zvezda“, naglasio je trener Efesa, Ergin Ataman, pa nastavio:

Ergin Ataman
2022 Euroleague Basketball

„Očekuje nas jako zahtevna utakmica. Sve utakmice u elitnom takmičenju su takve. Zvezda je promenila roster u odnosu na prošlu sezonu, ali je formirala izuzetno jaku ekipu. Znamo kako se stiže do pobeda. Recept nećemo menjati. Odbrana mora da bude na izuzetno visokom nivou, jer iz dobre odbrane, dolaze laki poeni iz tranzicije, dolaze otvorene pozicije za šut. Očekujem veliku podršku navijača, a cilj je jasan, želimo pobedu na startu Evrolige“.

Vasilije Micić prvak Evrolige, Anadolu Efes
Tolga Adanali/Euroleague Basketball via Getty Images

Utakmica između Efesa i Crvene zvezde na programu je 7. oktobra sa početkom u 19 časova i 30 minuta uz prenos na Sport Klubu 1, a istog dana, snage će odmeriti Alba i Partizan. Utakmica u Berlinu, počinje u 20 časova, uz prenos na Sport Klubu 2.

Komentari

Vaš komentar