Ataman: Singlton putuje sa ekipom u Španiju

Vesti 7. jan 202311:481 komentar
Ergin Ataman
Photo by Tolga Adanali/Euroleague Basketball via Getty Images

Trener Efesa Ergin Ataman govorio je nakon pobede nad Asvelom u 17. kolu Evrolige 82:72 o tome kada bismo mogli da očekujemo Krisa Singltona na terenu.

Istanbulski tim u sredu igra protiv Valensije, a pre dva dana je ozvaničeno da se Singlton vratio u Efes sa kojim je potpisao ugovor do kraja sezone.

Singlton se u redove dvostrukog osvajača Evrolige vraća posle šest meseci tokom kojih nije imao angažman.

„Biće sa timom tokom duplog kola. Procenićemo situaciju u Španiji. Ukoliko ne bude nekih zastoja, biće na raspolaganju za utakmicu protiv Valensije. Videćemo koliko će igrati“, rekao je Ataman i dodao:

„Razgovarali smo telefonom o njegovom stanju, Kris nije igrao košarku 5 na 5 dugo, ali je rekao da je u dobrom fizičkom stanju. On je igrač koji poznaje sistem i tim. Nemamo vremena, očekujem da se brzo prilagodi. Imao je mnogo ponuda iz Evrolige, ali je odlučio da se vrati u Efes. Bio je jedan od najvažnijih igrača u našim uspesima poslednjih godina“.

Efes putuje u Španiju tokom duplog kola, prvo će odmeriti snage sa Valensijom, a zatim sa Barselonom.

Nakon potpisivanja Krisa Singltona očekuje se da Akile Polonara napusti Efes, a iako se dovodio u vezu sa Crvenom zvezdom, evropski mediji sada prenose da će Italijan nastaviti karijeru u Žalgirisu.

Sponzor specijala Evroliga 22-23 – www.soccerbet.rs

Soccer Evroliga, Soccer Euroleague
SK
Komentari

Vaš komentar