Jurohups: Ni Armani ni Fener! Koji klub dovodi Kampaca?

Vesti 3. dec 202214:022 komentara
Jerome Miron-USA TODAY Sports

Fakundo Kampaco ne može da izbegne neizbežno. Vratiće se u Evropu nakon što je dobio otkaz u Dalas Meveriksima, a navodno on ima ponudu jednog evroligaškog tima.

Kampaco se posle dve sezone u Denveru svojski trudio da ostane u NBA. Našao je ugovor u Dalasu kada je već bilo izvesno da će nazad u Evropu, ali je tamo odigrao svega osam mečeva i dobio je otkaz.

Izvesno je da će Argentinac morati u Evropu, a jedino je pitanje u koji će klub? Jurohups tvrdi da Faku ima ponudu nekog tima iz Evrolige, ali da se ne radi ni o Armaniju ni o Fenerbahčeu koji su navodno ranije želeli ovog pleja.

U angažovanju Kampaca postoji problem jer Real i dalje ima neka prava na njega. Ukoliko izjednači ponudu koju Faku da neki evropski klub Real će automatski vratiti ovog igrača u Madrid, dok drugi mediji tvrde da Real zahteva odštetu od šest miliona evra evroligaškoj ekipi koja želi da vrati El Maga u Evropu. Sve je to navodno dogovor Reala i Kampaca kada je madridski klub pustio igrača u NBA.

U poslednje vreme se priča da je Virtus tim koji je i pored velikog broja plejmejkera zainteresovan za Kampaca, dok se ranije u konkurenciji pojavljivao čak i Partizan. Ipak koliko su novinari koji su to pisali bili maštoviti govori i činjenica da je Željko Obradović tokom ove sezone sa čuđenjem opovrgao sve navode da Partizan uopšte može sebi da priušti dolazak Fakunda.

Komentari

Vaš komentar