KK Partizan: Prodate sve karte za meč sa Crvenom zvezdom

Vesti 5. dec 202217:3717 komentara
KK Partizan
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

U četvrtak nas čeka prvi ovogodišnji evroligaški derbi, duel Partizana i Cvene zvezde.

Nakon što je pozvao navijače da pokažu ljubav prema svom klubu, a ne gnev prema protivniku, Partizan se oglasio još jednom. Ovoga puta da potvrdi da su prodate sve ulaznice za ovaj meč, ali i da još jednom podseti sve koji će utakmicu gledati u beogradskoj Areni da je bezbednost i fer navijanje ono što je najvažnije.

Povezano

„KK Partizan Mozzart Bet sa ponosom ističe da su sve ulaznice za utakmicu 12. kola Evrolige rasprodate. Prvi put u istoriji, crno-beli će dočekati Crvenu zvezdu MTS u okviru Evrolige, što izaziva veliko interesovanje ne samo srpske, već i evropske košarkaške javnosti.

Tim povodom, Klub se obraća navijačima, simpatizerima, predstavnicima medija, predstavnicima tehničkih službi i obezbeđenja sa iskrenom željom da predstojeći meč protekne u najboljem mogućem redu i bude primer dobre, sportske atmosfere i dobre organizacije na evropskom nivou!

Pored 11.500 sezosnkih ulaznica, sve dnevne ulaznice koje su se našle u slobodnom opticaju su rasprodate. Kao nagradu za vernost, KK Partizan Mozzart Bet je doneo odluku da svim kupcima dnevnih ulaznica za meč protiv Crvene zvezde MTS obezbedi besplatan ulaz na utakmicu AdmiralBet ABA lige protiv FMP 19. decembra. Potrebno je da navijači sačuvaju svoje ulaznice i da isti bar kod ponovo očitaju na ulazu 19.12.2022.

Štark arena će u četvrtak nesumnjiivo biti puna i zbog toga napominjemo da je svaka ulaznica numerisana. Bezbednosne snage na utakmici će biti pojačane, a svaki gledalac će biti u obavezi da zauzme ono mesto za koje ima kartu.

Ovom prilikom, Partizan Mozzart Bet napominje da će gostujući tim prema propozicijama dobiti mesta koja se nalaze u produžetku gostujuće klupe i da nikakvog drugog mesta na kojem će se gostujući navijači u dvorani okupljati neće biti.

Još jednom pozivamo sve prisutne u dvorani da poštuju numeraciju, slede instrukcije redara i hostesa i ne zadržavaju se na stepenicama i prolazima.

Evroligaški duel Partizana i Crvene zvezde možete da gledate samo na Sport Klubu

Bezbednost

Bezbednost svih aktera utakmice je zagarantovana kako propozicijama takmičenja tako i aktuelnim zakonima Republike Srbije. Klub poziva sve prisutne u dvorani da se suzdrže od bilo kakvog ponašanja koje na bilo koji način može ugroziti bezbednost i integritet aktera utakmice.

Ubacivanje mekih i tvrdih predmeta u teren je strogo zabranjeno i neće biti tolerisano. Podsećamo da su propozicije Evrolige veoma oštre i da slika nebezbednog okruženja nije nešto što ovo takmičenje želi, te stoga nema nimalo razumevanja za klubove čiji navijači prave ispade koji dovode do incidenata. Potencijalni bezbednosni problemi ne samo da bi narušili ugled kluba i njegovu reputaciju u Evroligi, već bi narušili i reputaciju Grada Beograda, Republike Srbije.

Takođe, nulti stepen tolerancije postoji i za uvredljiva skandiranja bilo koje vrste! Uvrede se baš kao i ubacivanje predmeta u teren strogo sankcionišu prema važećim propozicijama Evrolige. Ali iznad sankcija, takvo ponašanje u ogromnoj meri urušavaju ugled Partizana u Evropi i šalju ružnu sliku koju niko ne želi da prikaže.

Prvi evroligaški derbi je prava prilika da se sa praksom vređanja i kreiranja nebezbednog okruženja prekine i da se okrene nova, lepša stranica istorije košarkaških dvoboja između Partizana i Crvene zvezde.

Pre nekoliko sezona, Evroliga je iz upotrebe isključila bilo kakve zaštitne ograde iza klupa ili zapisničkog stola. Publika se nalazi veoma blizu aktera meča jer se njihova bezbednost smatra svetinjom. Upravo tako se igrači i službeni predstavnici imaju tretirati.

Podrška i sportska atmosfera

KK Partizan Mozzart Bet poziva sve prisutne u dvorani da svu svoju energiju usmere na podršku ekipi i stručnom štabu crno-belih! Partizan je u mnogim stvarima bio prvi i ostao prvi. Hajde da prvi damo primer dobre organizacije, sportske atmosfere ali i snažne podrške koja će služiti na ponos Kluba, Beograda, Srbije i čitave Evrolige!

Sva uvredljiva skandiranja, ubacivanje bilo čega u teren, kreiranje bilo kakve nesportske atmosfere bi najveću štetu naneli upravo Partizanu! Zbog toga, Partizan Mozzart Bet poziva navijače i još jednom ih najljubaznije moli da svoju ljubav prema klubu pokažu na najbolji mogući način – korektno i isključivo u sportskom duhu! Hajde da pobedimo i na terenu i na tribinama“, navedeno je na sajtu KK Partizan.

Sponzor specijala Evroliga 22-23 – www.soccerbet.rs

Soccer Evroliga, Soccer Euroleague
SK
Komentari

Vaš komentar