KKCZ: Grobari samo u sektoru D

Vesti 25. jan 202320:4817 komentara
KK Crvena zvezda

KK Crvena zvezda Meridianbet obaveštava javnost da je u sredu održan sastanak bezbednosti povodom utakmice 21.kola Evrolige između Crvene zvezde Meridianbet i KK Partizan Mozzartbet.

– Sastanku su prisustvovali predstavnici oba kluba, MUP Republike Srbije, i svih nadležnih i relevantnih službi bezbednosti koje će biti zadužene za utakmicu koja se igra u petak od 19 časova u hali „Aleksandar Nikolić“.

KK Crvena zvezda Meridianbet ponudio je KK Partizan da kupi određen broj karata za svoje pristalice (samo one koje su na spisku uz dostavljen JMBG i neophopdne podatke kako ne bi došlo do zloupotrebe) koje će se nalaziti na tribini D.

Kako Sport Klub saznaje u pitanju je broj od 300 karata namenjen za navijače Partizana. U prvom meču igranom u Štark Areni kada je Partizan bio domaćin, navijača Crvene zvezde bilo je oko 500.

povezano

Ta grupa će (ukoliko KK Partizan prvo dostavi sve tražene podatke vezane za lica koja ulaze u halu i plati kontigent karata koji im je ponuđen) po posebnom režimu, u određeno vreme bez ikakvih navijačkih rekvizita, i uz vrlo jasne instrukcije koje su dale sve službe bezbednosti biti smeštena u određenom sektoru (Tribina D) oko koga će biti formirana „tampon zona“. Ukoliko se u dvorani nađe još neko od pristalica KK Partizan Mozzartbet koji ima ulaznicu za neki drugi sektor u hali – neće biti omogućen nikakav prelazak i odlazak do tribine D!

Za ovu utakmicu biće angažovane dodatne snage Žandarmerije, Policije, ali i redarskih službi koje će sprovoditi rigorozne kontrole na svim ulazima.

KK Crvena zvezda obaveštava javnost da zbog utakmice visokog rizika i bezbednosti svih aktera utakmice i navijača, kao i prisustva gostujućih navijača, na raspolaganju ima smanjeni kapacitet dvorane. Zbog toga, KK Crvena zvezda nije mogao da organizuje slobodnu prodaju ulaznica.

Deo hale i preostalog kontigenta, popunjen je vlasnicima sezonskih ulaznica, kao i kartama za sponzore i partnere Kluba, ali i Evrolige. Takođe, kao što je to bio slučaj u svakoj utakmici od početka sezone, navijačka tribina je predviđena za najvatrenije pristalice crveno-belih i te ulaznice su distribuirane upravo njima!

Klub ovom prlikom apeluje na sve navijače da dođu ranije i zauzmu svoje mesto u hali – glasi u saopštenju KK Crvena zvezda Meridianbet.

Sve utakmice Evrolige možete pratiti u direktnim prenosima na kanalima Sport Kluba u SBB mreži i na EON platformi

Utakmicu između Crvene zvezde i Partizana možete pratiti u direktnom prenosu u petak od 19 časova na Sport Klubu 1.

Sponzor specijala Euroleague 22/23 je soccer bet

Soccer Evroliga, Soccer Euroleague
SK
Komentari

Vaš komentar