Larkin prikuplja donacije za žrtve zemljotresa

Vesti 7. feb 202323:48
Šejn Larkin
Tolga Adanali/Euroleague Basketball via Getty Images

Bek Anadolu Efesa Šejn Larkin obratio se pratiocima na društvenim mrežama povodom tragičnih zemljostresa koji su u ponedeljak zadesili Tursku. On je pozvao sve da doniraju sredstva koja će njegova dobrotvorna fondacija preusmeriti onima kojima je trenutno pomoć najpotrebnija.

Zemljotresi su u Turskoj i Siriji zasad odneli preko 7.000 života.

Potresne scene iz Turske i Sirije:

„Siguran sam da ste dosad već videli šta se dogodilo na istoku Turske. Mnogi ljudi trenutno prolate kroz teške trenutke, ali mislim da je u ovakvim trenucima najbitnije da se držimo zajedno. Mnogi bi želeli da sada budu tamo, ali ne mogu, zato bih želeo da kažem da će sva sredstva koja budu donirana u ‘Fondaciju Šejn Larkin’ biti preusmerena organizacijama koje pomažu onima koji su pogođeni zemljostresima. Ovo je ogromna tragedija, ali mislim da možemo da uradimo makar nešto dobro za te ljude“, poručio je američki košarkaš koji ima i turski pasoš i nastupa za reprezentaciju te evroazijske države.

Larkin je ostavio i brojeve računa preko kojih svi zainteresovani mogu da doniraju novac onima koji su pogođeni zemljotresima.

Komentari

Vaš komentar