Navijači Zvezde mogu u Arenu!

Vesti 7. dec 202212:496 komentara
navijači Crvene zvezde
Starsport

Navijači KK Crvena zvezda imaće poseban sektor na utakmici sa Partizanom u Areni u četvrtak od 20.30.

Prethodnih dana vodila se polemika o tome hoće li crveno-beli navijači moći da prisustvuju meču čiji je domaćin Partizan, a Zvezda se oglasila saopštenjem na zvaničnom veb-sajtu:

Pročitajte i:

„KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da je u sredu u organizaciji direkcije policije, održan novi sastanak bezbednosti kome su prisustvovali predstavnici svih relevatnih službi zaduženih za bezbednost i organiziciju utakmice, kao i predstavnici oba kluba aktera sutrašnje utakmice 12. kola Evrolige.

„Na sastanku je odlučeno da će u četvrtak uveče biti obezbeđeni posebni sektori za sve navijače Crvene zvezda koji poseduju karte za utakmicu. Takođe biće određena i posebna lokacija za okupljanje navijača Crvene zvezde, kako bi bezbedno mogli da uđu i izađu iz Arene. Svi ostali detalji biće saopšteni naknadno.

Ovom prilikom, KK Crvena zvezda mts još jednom apeluje da utakmica protekne u fer i sportskoj atmosferi, bez ikakvih incidenata. Molimo navijače Crvene zvezde da se ponašaju u duhu fer pleja, bez obzira na sve vrste provokacija, i da time obezbede da ova utakmica 12. kola Evrolige protekne u najboljem redu i bez bilo kakvih incidenata“.

Utakmicu pratite u direktnom prenosu na Sport klubu 1.

Sponzor specijala Evroliga 22-23 – www.soccerbet.rs

Komentari

Vaš komentar