Novi maler za Armani, Pengos ne igra bar mesec i po

Vesti 26. nov 202214:441 komentar
Giuseppe Cottini/Euroleague Basketball via Getty Images

Ekipa Armanija je u ovogodišnjoj sezoni Evrolige ubedjivo najmaleroznija. Imaju veliki broj povređenih igrača, a partije nekih pojedinaca su daleko od očekivanih. Zato je milanski klub na začelju sa tri pobede iz deset utakmica.

Kevin Pengos je u utakmici Armanija i Fenerbahčea doživeo povredu zbog koje je igrao tek 17 minuta, a ustanovljeno je da se radi o delimičnom kidanju ligamenta kolena desne noge. Lekari će Pengosovo stanje proveriti za šest nedelja što znači da će toliko biti i u najmanju ruku odsustvo Kanađanina.

Armani ima previše problema sa povredama jer osim Pengosa izostaju i Bili Beron, Stefano Tonut, Luiđi Datome i Ševon Šilds, a s početka sezone su takođe neki igrači odsustvovali. U tim je došao Timi Luvavu, ali povrede su ozbiljno uzdrmale ekipu koja je pravljena za Fajnal for, a trenutno je na začelju tabele.

Čak je zbog loših izdanja trener Etore Mesina razmišljao o ostavci ili bar ozbiljnom razgovoru sa vlasnicima, ali za sada izgleda da će slavni stručnjak ostati na toj poziciji.

Komentari

Vaš komentar