Novo saopštenje KKCZ: Policijo, oglasi se

Vesti 7. dec 202217:1225 komentara
Kevin Panter, ognjen Dobrić, večiti derbi
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Prepucavanje večitih rivala uoči prvog Evroligaškog derbija u istoriji se nastavlja.

Povezane vesti

Crvena zvezda se u sredu prva oglasila saopštenjem da je dogovoreno da će navijači kluba sa Kalemegdana u četvrtak uveče imati poseban sektor u „Štark areni“, potom su iz Humske poručili da nema promena u odnosu na dogovor od utorka, a u posledpodnevnim časovima ponovo su se oglasili crveno-beli.

Saopštenje prenosimo u celosti i bez izmena.

„KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da je nakon održanog sastanka svih bezbednosnih službi i predstavnika dva kluba, koji je održan u sredu u prostorijama Uprave Policije, izašao sa zvaničnim saopštenjem u skladu sa odlukama nadležnih organa koje su donete na tom sastanku.

Sa druge strane, organizator utakmice 12. kola Evrolige koja će se odigrati u četvrtak u „Štart Areni“ izdao je svoje saopštenje koje je potpuno suprotno odlukama koje su doneli nadležni organi na zajedničkom sastanku bezbednosti.

KK Crvena zvezda mts iz tog razloga zvanično je u sredu u popodnevnim časovima, dopisom obavestio predstavnike nadležnih organa o ovoj situaciji, tražeći da se postupi po odluci koje su donete na zajedničkom sastanku u sredu u Beogradu, a vezane za pripremu ove utakmice.

© 2010 Pedja Milosavljevic

Istovremeno u tom dopisu KK Crvena zvezda pozvao je nadležne organe da se što pre zvanično oglase i izdaju obavezujuća, vrlo jasna i precizna uputstva u vezi organizacije i održavanja sutrašnje utakmice kako bi se izbegla opasnost od mogućih incidenata za koje KK Crvena zvezda ne želi da snosi nikakvu odgovornost,“ piše u saopštenju Crvene zvezde.

Partizan je najavio da će se ponovo oglasiti posle današnjeg sastanka Skupštine i Upravnog odbora.

Utakmica je na programu u četvrtak u 20:30 časova uz prenos na Sport Klubu 1 uz SBB, Total TV i EON platformu.

Sponzor specijala Evroliga 22-23 – www.soccerbet.rs

Soccer Evroliga, Soccer Euroleague
SK
Komentari

Vaš komentar