Olimpijakos krivi sudije za poraz od Zvezde

Vesti 23. dec 202219:3425 komentara
Olimpijakos
Photo by Panagiotis Moschandreou/Euroleague Basketball via Getty Images

Dan posle velike pobede Crvene zvezde u Pireju iz Olimpijakosa bukvalno "grme" na sudije. Čak su napravili i spisak odluka koje su direktno uticale na ishod, a navodno bile na njihovu štetu.

Crveno-beli iz Pireja tako apostrofiraju pet odluka koje su bile navodno na njihovu štetu.

povezano

1. Kod vođstva Olimpijakosa 68:63 nije sviran nesportski faul Stefana Markovića na Kostasu Slukasu, već je dosuđena samo lična greška.

2. Pri vođstvu Crvene zvezde 82:75 iz Olimpijakosa smatraju da je trebalo da se svira faul Branka Lazića nad Larencakisom pri šutu za tri poena. Umesto toga sudije ništa nisu svirale, iako se videlo na usporenom snimku da je bilo kontakta.

3. Pri vođstvu Crvene zvezde 82:77 smatraju Pirejci da je trebalo da se svira faul nad Kostasom Papanikolauom, koji je trebalo da ga odvede na slobodna bacanja. Nije ništa svirano.

4. Na 1:27 do kraja utakmice pri vođstvu Zvezde 82:79 Papanikolau je zaustavio, po mišljenju ljudi iz Olimpijakosa, Vildosu regularno, pri čemu je Argentinac nagazio aut liniju. Ali su sudije svirale faul nad Vildosom, koji ga je poslao na liniju slobodnih bacanja.

5. Na 25 sekundi pre kraja pri rezultatu 86:84 za Zvezdu iz Olimpijakosa su smatrali da je trebalo da se svira faul u napadu na Larencakisom, koji bi ga poslao na liniju slobnodnih bacanja.

Veoma je zanimljivo što su iz Olimpijakosa izvukli samo situacije iz poslednje četvrtine, u kojima su krenula kola nizbrdo za Olimpijakos. Ne i neke sumnjive situacije, koje su svirane u njihovu korist iz ranijih delova utakmice. Ali ko gubi, ima pravo da se ljuti.

Sponzor specijala Evroliga 22-23 – www.soccerbet.rs

Soccer Evroliga, Soccer Euroleague
SK
Komentari

Vaš komentar