Partizan ćuti do jutra, ćute nadležni – šta nas čeka sutra?

Vesti 7. dec 202222:0512 komentara
Srdjan Stevanovic/Starsport

U četvrtak je na programu prvi večiti Evroligaški derbi u istoriji, a uvertira - već viđena.

Povezane vesti

Dan pre duela Partizana i Crvene zvezde u „Štark areni“ skoro da se nije čuo glas aktera od saopštenja sa obe strane. I to verovatno nije kraj… Derbi je u 20:30, dugačak je dan.

Crveno-beli su u sredu dva puta reagovali – prvo su saopštili da će njihovi navijači, uprkos najavama iz Humske, imati svoj sektor u dvorani, na šta je Partizan brzo odgovorio porukom da Zvezda spinuje i da nije bilo nikakvih promena u organizaciji u odnosnu na dogovoreno u utorak. Iz Humske su poručili da će imati sastanak Skupštine i Upravnog odbora i da će se nakon toga saopštiti konačnu odluku.

U poslepodnevnim časovima iz Zvezde je stigao još jedan dopis u kome kaže da je saopštenje Partizana potpuno suprotno odlukama koje su doneli nadležni organi na zajedničkom sastanku bezbednosti i nadležne organe pozvali da se što pre zvanično oglase i izdaju obavezujuća, vrlo jasna i precizna uputstva u vezi organizacije i održavanja utakmice.

I to bi bilo to. Za sredu…

Partizan je najavio konačnu odluku posle sastaka UO, ali ona još nije prezentovana javnosti. Izvesno je da se crno-beli neće oglašavati pre jutra (možda ni tada), a nezvanično se može čuti da su u Humskoj pod pritiskom navijača što je uopšte dozvoljeno da određeni kontingent ulaznica završi u rukama pristalica večitog rivala.

Utakmicu ćete od 20:30 sati moći da gledate na Sport Klubu 1 uz SBB, Total TV i EON platformu. Program iz našeg studija počinje dva časa ranije, a imaćete priliku da čujete mnogo interesantnih sagovornika.

Sponzor specijala Evroliga 22-23 – www.soccerbet.rs

Soccer Evroliga, Soccer Euroleague
SK

Igraj na iskustvo – epizoda 5

Komentari

Vaš komentar