Šabaz i Šejvon ne igraju u utorak, propuštaju li i Partizan?

Vesti 6. mar 202318:59
Giuseppe Cottini/Euroleague Basketball via Getty Images

Dva bitna igrača Armanija su povređena dan pred 27. kolo Evrolige u kom će taj italijanski tim igrati protiv Valensije. Nije nemoguće da Milanezi budu lišeni njihove pomoći i protiv Partizana u četvrtak.

Šabaz Nejpir ima povredu skočnog zgloba desne noge i u Valensiji će biti odlučeno da li će on igrati protiv španskog tima. Dakle on putuje sa ekipom, a tek iza toga će biti jasno da li može da nastupi i protiv Partizana u „Mediolanum forumu“. Ovaj bivši NBA igrač je odigrao četiri utakmice za milansku Olimpiju i beležio je deset poena u proseku. Po dolasku je odmah imao uticaj na igru ekipe Etorea Mesine i minutaža mu je bila veća iz meča u meč.

Što se tiče Šejvona Šildsa, verovatno i najuticajniji igrač Armanija je baš mnogo puta bio van stroja ove sezone. Odigrao je tek tri meča i jedan od njih je bio protiv Partizana na početku sezone. Dao je tada 25 poena, a bliži se dan kada će on opet zaigrati. Ipak ako ovaj Amerikanac da danskim pasošem i bude igrao to će biti u ograničenoj minutaži.

Armani uz njih dvojicu ima i povređenog Đanpaola Ričija dok se Kevin Pengos vraća na parket.

Sponzor specijala Evroliga 22-23 – www.soccerbet.rs

Sokerbet Evroliga, Soccer Euroleague, Soker Evroliga

Komentari

Vaš komentar