Savić za SK: Nikad nisam razgovarao sa Kampacom

Vesti 4. okt 202214:371 komentar
Podeli:
Lintao Zhang/Getty Images

Argentinski reprezentativac Fakundo Kampaco je slobodan igrač, njegovi kvalitetni su dobro poznati, ali o njegovom dolasku u Partizan nema ni reči.

Povezane vesti

Danima su navijači kluba iz Humske na društvenim medijima „prizivali“ dolazak doskorašnjeg, 31-godišnjeg plejmejkera Denvera, međutim, generalni menadžer crno-belih Zoran Savić je za Sport Klub demantovao takvu mogućnost.

„Nikad nisam razgovarao sa njim,“ kratko je poručio Savić .

Partizan je u prvom duelu sezone sa Cibonom igrao bez ijednog klasičkog plejmejkera, a u petak protiv Albe u Berlinu u timu će biti Jam Madar. Kada će Aleksa Avramović skinuti gips i početi sa treninzima još se ne zna.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT

„Najvažnije je da se okrenemo ovome što je tim Partizana u ovom trenutku. Kako će to da bude i šta će da bude ja ne znam. Činjenica je da pričamo, pod broj jedan, o mestu plejmejkera i da su ogromni problemi. Tražićemo rešenja kroz treninge i utakmice da neki igrači pokriju tu poziciju. Videćemo kako će to da izgleda pa ćemo u odnosu na to da donosimo neke odluke,“ izjavio je Željko Obradović za SK na pitanje o eventualnom izlasku na tržište.

Crno-beli u petak u 20 sati gostuju u Berlinu, a prenos je na Sport Klubu uz SBB, Total TV i EON platformu.

Komentari

Vaš komentar