Specijal za Evroligu je tu!

Vesti 4. okt 202213:572 komentara
Podeli:
Evroliga trofej
SK

Nova sezona Evrolige počinje u četvrtak, a prvi put otkako je uveden ligaški format takmičenja Srbiju će predstavljati i Crvena zvezda i Partizan. Sve utakmice elitnog takmičenja ne samo večitih, već i svih ostalih klubova u elitnom takmičenju moći ćete da pratite direktno i ekskluzivno samo na Sport Klubu, a tim povodom spremili smo i posebnu stranicu na našem sajtu.

Od Sport Kluba ste navikli da Evroligu prati na najvišem nivou, ali ćemo ove sezone lestvicu podići još više. Pored standardnih vesti i najzanimljivijih video snimaka sa svih utakmica spremili smo još mnogo sadržaja o elitnom takmičenju.

Bavićemo se njegovom istorijom, svim važnim događajima od prvog dana do danas, analiziraćemo protivnike Crvene zvezde i Partizana, kao i igru večitih na svim njihovim utakmicama, a podrazumeva se i da ćemo intervjuisati glavne aktere. I ne zaustavljamo se tu, za nas će pisati neki od najvećih stručnjaka sa ovih prostora, a čak i ne samo oni. Poseban deo biće posvećen navijačima, ali nećemo da otkrivamo sve odmah. Na vama je da budete uz nas tokom cele sezone, obećavamo da će biti spektakularna, kako na terenu, tako i van njega!

Komentari

Vaš komentar