Gudurić: Nije bilo priče o bilo kakvom štrajku u Zvezdi

ABA League 2. avg 201713:29 > 13:30
Podeli:
Aba liga/ KK Crvena zvezda mts

Košarkaš Fenerbahčea Marko Gudurić ističe da su njegove izjave u jednom dnevnom listu izvučene iz konteksta i da je bio neprijatno iznenađen kada je video naslov "Radonjić sprečio štrajk u KK Crvena zvezda".

Reprezentativac Srbije je odlučio, zarad potpune istine, da se oglasi na zvaničnom sajtu srpskog i ABA šampiona.

Naslov članka me je neprijatno iznenadio, i potpuno je izvučen iz bilo kakvog konteksta moje priče i izjave u kojoj sam se samo delimično dotakao prošle sezone u kojoj smo osvojili triplu krunu„, rekao je Gudurić.

Ovim povodom u cilju iznošenja potpune istine, odgovorno tvrdim da nikakve priče o bilo kakvom štrajku nije bilo, niti je naš posao bio da se time bavimo jer se uvek zna ko i šta radi u klubu kakav je Crvena zvezda. Kada smo i želeli da se informišemo na tu temu, predsednik kluba Nebojša Čović je uvek želeo da nam se obrati, i od njega smo o toj temi informisani detaljno u nekoliko navrata. To je jedina istina„.

On naglašava da ga je posebno zabolela činjenica da ovakvim spekulacijama može da se stekne pogrešna slika o odnosu igrača prema klubu i ljudima u njemu.

Oni su nam dali priliku da igramo, razvijamo se, osvajamo trofeje, i na kraju ostvarimo višestruko unosne transfere. To je jedini razlog mog obraćanja, na prvom mestu zvezdaškoj javnosti, putem klupskog sajta, jer ono što sam ja izjavio nikako ne odgovara onome što je izneto u jednom dnevnom listu”, istakao je Gudurić.

Crveno-beli su napomenuli da će u cilju daljeg istinitog informisanja javnosti, uvek reagovati na ovakav način, jer neistine i negativne informacije koje se pojavljuju u pojedinim medijima ne odgovaraju na prvom mestu – istini!