Rakićević: Radio sam na telu, šutu i tehnici

ABA League 8. avg. 201714:35
Podeli:
KK Crvena zvezda

Plejmejker Crvene zvezde Petar Rakićević kaže da mu je drago što je sada u timu od startta priprema i da se raduje vrednom radu.

’’U timu je ostala uglavnom mlađa ekipa uz Milka Bjelicu i kapitena Branka Lazića. Sada je tu i Marko (Kešelj) koji će nam mnogo značiti sa svojim iskustvom. Takođe, ostali igrači koji su sada došli su isto veoma mladi i talentovani što mi se veoma sviđa“, rekao je Rakićević za zvanični sajt i dodao:

„Tim još nije u potpunosti oformljen, imamo mlado jezgro, ali tek treba da nam se priključe (Branko) Lazić i (Džejms) Feldin, kao i verovatno još nekoliko pojačanja. Očekuje nas težak rad, ne želimo ništa da obećavamo osim to da ćemo naporno trenirati da dosegnemo ciljeve koje smo postavili pred nas“.

Talentovani bek, koji je vlasnik i zlatne medalje sa Evropskog prvenstva za igrače do 20 godina, stigao je u toku prethodne sezone

Prošle godine sam propustio pripreme, ali sada krećem ispočetka što će mi mnogo značiti. Radio sam tokom leta individualno, pre svega na svom telu, ali i na šutu i tehnici. Trenera Alimpijevića poznajem od ranije i mogu da kažem da je u pitanju veoma ambiciozan trener. Sada sam upoznao i ostatak stručnog štaba i veliko mi je zadovoljstvo što ću raditi sa njima“, zaključio je Rakićević.