"Dok se okreneš Partizan je tu"

ABA League 2. dec 201721:56 > 22:01
Podeli:
ABA, Budućnost Voli

Trener Budućnosti i doskorašnji strateg Partizana Aleksandar Džikić posle pobede nad Partizanom istakao je da crno-beli imaju izuzetno dobar tim.

Podgoričani su osmom uzastopnom pobedom stigli do učinka 9/1 i usamljeni su na vrhu tabele.

„Čestitam Partizanu na prikazanom. Zaista su težak protivnik. Dok okrenete glavu oni su već postigli dve trojke i uhvatili priključak. Miler je odigrao zaista sjajno. Kada je raspoložen, a bio je protiv nas, jako je neprijatan. Zadovoljan sam pobedom, ali ne i sa igrom u celosti. Postoje dva momenta. Prvo, nije mi se svidelo kako smo otvorili treću deonicu. Znali smo šta će Partizan da uradi, a mi smo pustili da to urade. Drugo, u napadu mi se nisu svidela neka rešenja, ali važno je da smo pobedili”, rekao je Džikić i nastavio:

Partizan je odličan protivnik, znali smo da će uspeti da se vrate, ali je jako dobro što smo pobedili i što napredujemo. Ja se nadam da će taj trend biti nastavljen.

Na reči trenera Džikića, nadovezao se Nikola Ivanović koji je naglasio da je utakmica bila pakleno teška, da je Partizan pokazao da je izuzetno dobra ekipa, da je bitno da je ostvarena pobeda i da se sada misli okreću ka Hapoelu iz Jerusalima.