Naglić: Partizan je sa Gagićem dobio 'mišiće'

ABA League 4. jan 201819:51 > 19:54
Podeli:
KK Partizan

Trener Zadra Aramis Naglić nije bio nezadovoljan igrom svog tima i pored poraza od Partizana u direktnom duelu za mesto koje vodi u plej-of ABA lige.

On je naglasio da je Zadar u trećoj četvrtini izgubio agresivnost, a napomenuo je i da će Đorđe Gagić biti veliko pojačanje crno-belih u nastavku sezone.

Izgubili pre svega zbog odbrambenog dela, nismo imali ono što nas krasi, agresivnost na lopti i čoveka. Dozvolili smo Partizanu da igra u trećoj četvrtini kako je želeo i oni su to iskoristili,“ rekao je Naglić.

Crno-beli su sa Gagićem dobili ‘mišiće’ ispod koša što će im mnogo značiti. Došli smo u Beograd bez opterećenja da pokušamo da ostvarimo dobar rezultat. Čestitam Partizanu na odličnoj utakmici, a mi ćemo šansu tražiti u sledećim mečevima jer imamo korektan raspored.“

Naglić je dodao da njegov tim u trećoj četvrtini nije postavio „dva prava napada.“

Izgubili smo ritam u trećoj četvrtini iako je agresija Partizana pala u odnosu na prvu četvrtinu. Da možemo da dobijemo ovakvu utakmicu bili bismo prvaci ABA lige. Moramo da nastavimo naporno da radimo,“ kaže Naglić čiji tim ima učinak 7-8, baš kao i Partizan.