Pešić za SK: Siguran sam da Zvezda osvaja ABA ligu

ABA League 28. mar. 201815:42 > 15:43
Podeli:
Getty Image/ Matthias Kern

Legendarni srpski trener Svetislav Pešić kaže za Sport klub da je uveren da će Crvena zvezda osvojiti ABA ligu ove sezone.

„Siguran sam da će Zvezda osvojiti titulu u ABA ligi, baš sam siguran. Ne zato što mislim da ostalih kandidata nema, nego zato što sam siguran da će Zvezda sada da doda gas, da daju maksimum i da će proći Mornar. Izgubljena utakmica se događa u plej-ofu, ne treba mnogo da ih potrese taj poraz u Baru. Neće biti lako posle u finalu, ali mislim da će Zvezda iskoristiti prednost domaćeg terena, što je još veća prednost kada se igra serija na tri dobijene utakmice“, rekao je Pešić za SK.

Kompletan intervju sa Pešićem čitajte u četvrtak ujutru na sajtu Sport kluba – obrazložio je zašto misli da je Dušan Alimpijević uradio veliki posao sa Zvezdom, govorio je o dosadašnjem periodu u Barseloni, promenama koje je uneo, odlikama dobrih trenera, promenama u košarci…

Zvezda sledećeg ponedeljka igra majstoricu polufinalne serije plej-ofa ABA lige sa Mornarom, a u drugom polufinalu sastaju se Budućnost i Cedevita (takođe 1-1 u pobedama).