Pavićević: Voleo bih igrače od pola miliona, ali…

ABA League 20. sep. 201820:12 > 20:13
Podeli:
ABA, Mornar/MEDIA Pro

Trener Mornara Mihailo Pavićević nije bio mnogo iznenađenjen niti tužan zbog poraza od Partizana u četvrtfinalu Superkupa ABA lige.

Ništa neplanirano i neočekivano se nije desilo. Igrali smo sa mnogo oscilacija jer je to i normalno s obzirom da ni jedan trening nismo odradili u kompletnom sastavu. Ima segmenata igre kojim sam zadovoljan, ali čestitam Partizanu na zasluženoj pobedi, koja je u završnici meča kaznio naše greške da stigne do pobede”, rekao je Mihailo Pavićević i nastavio:

Potencijal imamo i koncepciju igre koju smo forsirali prošle sezone nećemo menjati. Treba nam vremena da se uigramo, treba nam vremena da Amerikance naučimo da igraju evropsku košarku. Ja bih voleo da možemo da kupimo igrače od pola miliona evra, ali mi nismo u takvoj situaciji, pa moramo da se adaptiramo i da nastojimo da ostanemo na vrhu. Verujem da će tako i biti. Ostaje nam da se okrenemo radu i uigravanju jer je to jedini način da ostvarimo ciljeve i očekivanja navijača“.

Na kraju razgovora, Pavićević je naglasio da je Spajt dobio otkaz jer nije zadovoljio očekivanja stručnog štaba. Za Bronsona je naglasio je da pod znakom pitanja, ali da nije siguran, a pohvalno se izrazio o Kairingtonu i Šepardu. Pavićević je ranije naglasio je je Hrvat Marin Mornar pokazao da će biti pojačanje.