Munjevita reakcija Barana, Grant menja Brauna i Kejniga

ABA League 28. nov 201813:38 > 13:41
Podeli:
ABA KK Zadar/Zdravko Kucelin

Đorđije Pavićević je u razgovoru za Sport Klub naglasio da je Bobi Braun iskoristio klauzulu u ugovoru i da je otišao u Kinu gde je dobio daleko bolje finansijske uslove, a da će Bronson Kejnig zbog nepoštovanja obaveza i samovoljnog odlaska snositi konsekvence.

  Istovremeno, alfa i omega tma iz Bara je naglasio da je rano za donošenje zaključaka o sezoni, da se crta podvlači na kraju i da je uveren da će uskoro stići pobede, da će Mornar biti na nivou koji očekuju navijači, da će popraviti utisak u ABA ligi, da će se boriti za trofeje u Crnoj Gori.

Nedugo zatim, usledio je i konkretan potez u realizaciji gore navedenih ciljeva. Naime, novi član Mornara je postao Malkolm Grant, momak koji je sezonu počeo u Zadru.

Novi Amerikanac u sastavu Barana, kratko se zadržao u Zadru, svega dva meseca. Prošlu sezonu proveo je u litvanskom Nevežisu i kazahstankoj Astani, a pre toga je nastupao i za slovenački Šentjur, švedski Norboten, kiparski Apoel, a četiri godine igrao je u Kanadi.
Kroz karijeru je izgradio reputaciju vrlo dobrog šutera, a to je na svojoj kožio osetio i Mornar. Grant je Baranima ubacio 22 poena, ali je Mornar 21. oktobra slavio u dvorani Krešimir Ćosić.