Nezapamćeno interesovanje Zvezdaša, karata više nema

ABA League 4. apr 201912:33 > 12:42
Podeli:
KK Crvena zvezda

Vlada ogromno interesovanje navijača Crvene zvezde za subotnju utakmicu protiv Partizana.

Redovi ispred SD Crvena zvezda od 7 časova. Karte distribuirane i prodate za manje od sat vremena. Bez gostujućih navijača u subotu, košarkaši Crvene zvezde imaće ogromnu podršku u dvorani „Aleksandar Nikolić“.

Distribucija karata za tribine, i prodaja dnevnih ulaznica za ostale sektore dvorane, obavljena je u rekordnom roku u četvrtak za samo 60 minuta u prostorijama sportskog društva u Ljutice Bogdana 1a, što znači da će košarkaši Crvene zvezde imati gromoglasnu podršku u subotu u hali „Aleksandar Nikolić”.

Nezapamćeno interesovanje navijača i simpatizera Crvene zvezde prethodnih dana za ovaj meč, dobilo je svoju potvrdu potvrdu u četvrtak, jer je red zainteresovanih od više stotina metara, koji su želeli da dođu do karte i pruže podršku crveno-belima, počeo da se formira već oko 7 časova ispred prostorija SD Crvena zvezda. Početak distribucije i prodaje ulaznica bio je najavljen za 10 časova i okončan je u rekordnom roku!

Prema propozicijama ABA lige mogućnost da gledaju utakmicu uživo iz dvorane imaju samo navijači domaćina, a kako Crvena zvezda u ovom meču ima domaćinstvo jasno je da će na meč moći da uđu samo njeni simpatizeri.

Majstorica polufinala ABA lige između Crvene zvezde i Partizana igra se u subotu od 18 časova u dvorani „Aleksandar Nikolić“.