Kvinsi Miler nije sasvim zdrav i dobija otkaz u Ciboni

ABA League 21. avg 20199:31 > 9:38
Podeli:
Turkish Airlines EuroLeague

Bivši igrač Crvene zvezde ima dosta problema da pronađe novi angažman, a kako stvari stoje njegov povratak u Jadransku ligu se neće desiti ove godine.

Kako prenosi Sportando Cibona će raskinuti ugovor sa Kvinsijom Milerom jer ovaj košarkaš nije 100 odsto zdrav. Miler i Cibona su se dogovorili početkom avgusta oko dolaska američkog košarkaša u redove „vukova“. On je trebalo da bude veliko pojačanje za zagrebačku ekipu s obzirom na to da je u ABA ligi već pokazao kvalitet, ali su povrede prilično osakatile karijeru ovog bivšeg studenta Bejlor univerziteta.

Miler je 2012. bio izabran kao 38. pik na draftu, pa je igrao dve sezone za Denver. Potom je igrao u razvojnoj ligi, bio je član i Sakramenta i Detroita, da bi najdublji trag ostavio u sezoni 2015/16. kada je bio član Crvene zvezde. Odlična sezona ga je odvela u Makabi gde su počeli problemi sa povredama od kojih se Kvinsi izgleda nikada nije oporavio. Kratko je bio i član Bamberga 2017. godine, a nekoliko meseci kasnije se oprobao i na Portoriku. 

Španski Huventud je prošlog leta potpisao Milera i baš kao što je sada ustanovila Cibona i tim iz Badalone je shvatio da ovaj krilni centar nije dovoljno oporavljen te je saradnja okončana.