Tomas: Usponi i padovi, ali i trofeji na kraju sezone

ABA League 7. dec 201914:52 > 14:55
Podeli:
KK Partizan NIS

Krilni centar Partizana Rašon Tomas odlično igra u prvoj polovini tekuće sezone i jedan je od ključnih igrača za uspešan nastup beogradske ekipe u Evrokupu, u kojem su crno-beli obezbedili plasman u drugu rundu.

Za zvanični Jutjub kanal KK Partizan, Amerikanac je govorio o svom boravku u Beogradu.

Povezano

Družim se sa svima, najviše vremena provodim sa Korijem Voldenom i Vilosm Moslijem, a sada je tu i Redži Reding. Tu je i Markus Pejdž. Išao sam i sa Radetom Zagorcem i Nikolom Jankovićem. Družim se sa svima, manje-više“, rekao je Rašon Tomas.

Na konstataciju da je postao miljenik navijača Tomas je imao spreman odgovor.

Ne znam baš da li sam im omiljeni igrač, ali sam svestan da mi navijači poklanjaju mnogo ljubavi. Često je to bio slučaj u mojoj karijeri – to je verovatno zbog mog ponašanja i energije sa kojom igram. Navijači obično to prija. Ja sam samo zahvalan na svoj toj podršci“, izjavio je 25-godišnjak iz Oklahome.

Stvarno mi se sviđa Beograd – nemamo mnogo slobodnog vremena, ali kada imamo neke slobodne periode, trudim se da idem u restorane ili da posetim neke istorijske znamenitosti, muzeje. Bio sam i u Muzeju Nikole Tesle. Pokušavam da naučim što više mogu o istoriji“, govorio je nekadašnji košarkaš Dinamo Sasarija, koji se potom osvrnuo i na nastavak sezone u crno-belom dresu.

Očekujem do kraja sezone još mnogo uspona i padova – to je normalan toku za jednu košarkašku sezonu, ali takođe očekujem da ćemo pobeđivati i da ćemo na kraju sezone doći do trofeja. Čak i sa tim usponima i padovima očekujem Partizan na vrhu kad dođe ključni deo sezone“, rekao je krilni centar Partizana.