Martin: Mozli je 'zver', a navijači Partizana su 'ludi'

ABA League 8. feb 202023:29 > 23:31
KK Budućnost Voli

Ljubitelji košarke u regionu, navijači Partizana i Budućnosti sa nestrpljenjem očekuju nedelju i 18 časova kada će početi veliki derbi ABA lige, okršaj ekipa koje dele prvo mesto na tabeli, sa istim učinkom – 14 pobeda, uz četiri poraza.

Za Hasana Martina utakmica protiv Partizana, kako je rekao, biće jedna od najvećih u karijeri.

“Dva velika tima izaći će na parket. Ovo će biti jedna od najvećih utakmica u mojoj karijeri. Znamo da Partizam ima ‘lude’ navijače i da je jako teško igrati protiv Partizana i navijača, ali spremni smo i veoma motivisani za izazov koji sledi. Iskreno, sa nestrpljenjem očekujemo početak meča, okršaj sa velikim rivalom u fantastičnom ambijentu”, rekao je Hasan Martin i nastavio:

“Oba tima poseduju napadački potencijal, a na energiju, agresivnost i čvrstinu Partizana moramo da odgovorimo istom merom. Dvorana u Beogradu će biti ispunjena do poslednjeg mesta, a nikada u karijeri nisam igrao pred toliko navijača. Odlučni smo u nameri da se borimo od prvog do poslednjeg minuta, odlučni smo u nameri da uložimo i poslednji atom snage kako bi stigli do pobede”.

Na pitanje šta očekuje od duela sa Vilom Mozlijem, Hasan Martin koji je tokom sezone postao jedan od ljubimaca navijača Budućnosti je rekao:

“Vil Mozli? Odličan igrač, prava zver na parketu. Skače, zakucava, blokira, brz je, atletski moćan… Međutim, spreman sam za njega, a on je sigurno spreman za mene. Radujem se duelu sa igračem kakav je Vil Mozli. Biće to kao i kompletan meč veliki izazov, kako za mene, tako i za kompletnu ekipu Budućnosti”, naglasio je Hasan Martin.

Utakmica između Partizana i Budućnosti igra se u nedelju sa početkom u 18 časova, a beogradska “Arena” će biti ispunjena do poslednjeg mesta.