Talentovanom krilu profesionalni ugovor sa Zvezdom

ABA League 27. feb 202019:22 > 19:25
Podeli:
KK Crvena zvezda mts

Junior Crvene zvezde Nikola Manojlović potpisao je u četvrtak profesionalnim ugovor sa timom sa Malog Kalemegdana, a saradnja je ozvaničena na četiri i po godine.

Manojlović, koji je rođen 2002. godine, ujedno je i kapiten juniorske selekcije KK Crvena zvezda. Mladi košarkaš je rođen u Novom Sadu, visok je 200 centimetara i igra na poziciji niskog krila.

Prošao je mlađe selekcije reprezentacije Srbije, a na nedavno završenom turniru ANGT Marko Ivković izabran je u idealnu petorku šampionata uz učinak od 14 poena i po 5 skokova i asistencija prosečno na 4 utakmice.

Da se ne ponavljam i da ne zvuči kao fraza, ali zaista velika čast za mene. Vredno sam radio i trenirao kako bi došao u ovu poziciju, što sada praktično znači da me čeka još više treninga, usavršavanja i rada. Imam veliku želju da napredujem, odužim se svima, na prvom mestu svom klubu što veruje u mene i nadam se da ću u narednom periodu ispuniti očekivanja i napredovati kao igrač“, rekao je prilikom potpisa prvog profesionalnog ugovora Nikola Manojlović, novi senior Zvezde.

Nedavno je svoj prvi profesionalni ugovor sa Zvezdom potpisao i Filip Anđušić.