Mega čuva mlade talente: Mušikiću profesionalni ugovor

ABA League 8. apr 202011:28 > 11:31
Mega Bemax

Junior Mega Bemaksa Mihailo Mušikić potpisao je prvi profesionalni ugovor sa tim klubom, pošto je pre nekoliko dana postao punoletan.

Mušikić je ove sezone nastupao za juniorski tim, a nakon potpisivanja četvorogodišnjeg ugovora rekao je da mu je to motiv da nastavi vredno da radi i trenira.

Veoma sam srećan što sam svoj prvi profesionalni ugovor potpisao sa klubom kakav je Mega. Za ove tri godine koliko sam u klubu imao sam priliku da se uverim u sjajne uslove za napredak mladih igrača. Ukazano poverenje kluba ću iskoristiti kao motiv da nastavim da radim i treniram maksimalno i pokušam da ostvarim što bolje rezultate sa ekipom. Mega je najbolja sredina za mlade igrače da prikažu svoj talenat i nadam se da ću uz veliki trud na treninzima i utakmicama uspeti to da iskoristim“, rekao je Mušikić.

On je rođen 25. 03. 2002. godine, visok je 211 centimetara i igra na poziciji centra. U Megu je došao leta 2017. godine iz kraljevačke Sloge i ove sezone je nastupao za kadetski i juniorski tim Mege. Sa kadetima je prošle sezone postao šampion Srbije, dok je sa juniorima igrao finale Evrolige u Vitoriji.