Mornar ne staje: Pulen u Baru još dve godine

ABA League 30. apr. 202013:47 > 13:49
Podeli:
KK Mornar

Mornar nastavlja da slaže kockice za narednu sezonu, dok čeka drugu polovinu maja i odluku u vezi sa eventualnim nastavkom takmičenja u ABA ligi.

Posle Aleksandra Lazića (23,203) koji je u utorak stavio paraf na dvogodišnji ugovor, a u Mornar stigao iz Primorske, ugovor na godinu dana je u sredu produžio Ajzeja Vajthed, a naredne dve godine igrač Mornara biće i ubojiti košgeter Džejkob Pulen.

Naravno, u slučaju da čelnici ABA lige donesu odluku o nastavku takmičenja, Džejkob Pulen i Ajzeja Vajthed će biti klučni igrač u sastavu Barana, koji su najavili da će ugovori biti produženi sa još dvojicom Amerikanaca, Derekom Nidamom i Antabijom Volerom.

Prema informacijama koje stižu iz Bara, slaganje kockica za narednu sezonu se nastavlja, a istovremeno, Mornar je potpuno spreman za nastavak sezone, ukoliko čelnici ABA lige donesu takvu odluku.

Podsećanja radi, u trenutku prekida šampionata, Mornar je bio na koti četiri koja vodi u polufinale plej-ofa, a samim tim i Evrokup.

Ostalo je da se odigra još jedno kolo, a da bi osigurali pomenuto mesto, izabranici Mihaila Pavićevića su trebali da pobede Megu u Beogradu. Čvrsto su držali i drže sudbinu u svojim rukama.