Mornar će biti jak: Odlični Amerikanac ostaje u Baru

Podeli:
KK Mornar/MEDIA Pro

Mornar nastavlja da slaže kockice za narednu sezonu, dok čeka drugu polovinu maja i odluku u vezi sa eventualnim nastavkom takmičenja u ABA ligi.

Posle Aleksandra Lazića (23,203) koji je u utorak stavio paraf na dvogodišnji ugovor, a u Mornar stigao iz Primorske, ugovor na godinu dana je u sredu produžio Ajzeja Vajthed, naredne dve godine igrač Mornara biće i ubojiti košgeter Džejkob Pulen koji je ugovor poptisao u četvrtak, a na vernost Mornaru na još godinu dana obavezao se i Derek Nidam.

Naravno, u slučaju da čelnici ABA lige donesu odluku o nastavku takmičenja, Džejkob Pulen, Ajzeja Vajthed i Derek Nidam će biti klučni igrač u sastavu Barana, koji su najavili da će ugovor biti produžen i sa Antabijom Volerom.

Prema informacijama koje stižu iz Bara, slaganje kockica za narednu sezonu se nastavlja, a istovremeno, Mornar je potpuno spreman za nastavak sezone, ukoliko čelnici ABA lige donesu takvu odluku. Podsećanja radi, u trenutku prekida šampionata, Mornar je bio na koti četiri koja vodi u polufinale plej-ofa, a samim tim i Evrokup.

Ostalo je da se odigra još jedno kolo, a da bi osigurali pomenuto mesto, izabranici Mihaila Pavićevića su trebali da pobede Megu u Beogradu. Čvrsto su držali i drže sudbinu u svojim rukama.