Mornar iz Bara angažovao Tejlora Smita

ABA League 6. maj. 202022:00 > 22:05
Podeli:
KK Mornar

Košarkaši Mornara počeli su sa zajedničkim treninzima u iščekivanju odluke ABA lige u vezi sa nastavkom takmičenja, koja se očekuje krajem maja. U međuvremenu, čelnici kluba nastavljaju da slažu mozaik za narednu sezonu, a nova karika je Tejlor Smit (27, 198).

Tejlor Smit koji igra na poziciji beka i krila, stiže u Bar iz francuskog Nantera, a pre toga je branio boje Gravlena i grčkog Kolososa.

Povezano

Podsećanja radi, pre Tejlora Smita, Mornar je angažovao Aleksandra Lazića (23, 203) iz Primorske, ugovor na godinu dana je produžio Ajzeja Vajthed, naredne dve godine igrač Mornara biće i ubojiti košgeter Džejkob Pulen. na vernost Mornaru na još godinu dana obavezao se Derek Nidam, a naredne dve godine dres Barana nosiće u Sead Šehović.

U slučaju da čelnici ABA lige donesu odluku o nastavku takmičenja, Džejkob Pulen, Ajzeja Vajthed, Derek Nidam, Sead Šehović će biti ključni igrač u sastavu Barana, koji su najavili da će ugovor biti produžen i sa Antabijom Volerom, Urošem Lukovićem, Nemanjom Vranješom…

Prema informacijama koje stižu iz Bara, slaganje kockica za narednu sezonu se nastavlja, a istovremeno, Mornar je potpuno spreman za nastavak sezone, ukoliko čelnici ABA lige donesu takvu odluku. U trenutku prekida šampionata Mornar je bio na koti četiri, koja vodi u polufinale plej-ofa, a samim tim i Evrokup.

Ostalo je da se odigra još jedno kolo, a da bi osigurali pomenuto mesto, izabranici Mihaila Pavićevića su trebali da pobede Megu u Beogradu. Čvrsto su držali i drže sudbinu u svojim rukama.

KK Mornar/MEDIA Pro