Ivanović i Ilić ostaju u Budućnosti

ABA League 14. maj 202016:56 > 16:57
Podeli:
KK Budućnost Voli

Košarkaški klub Budućnost, u iščekivanju odluke čelnika ABA lige u vezi sa eventualnim nastavkom takmičenja, počeli su postepeno da slažu kokcice u željeni mozaik i za narednu sezonu. Nove ugovore potpisali su Nikola Ivanović i Aleksa Ilić.

Ljubimac navijača Budućnosti i uzdanica držvnog tima Nikola Ivanović produžio je ugovor na jednu sezonu, dok je mladi Aleksa Ilić, koji je takođe reprezentativac Crne Gore i od koga se očekuje da pokaže kvalitet koji poseduje u periodu koji sledi, potpisao dvogodišnji ugovor. 

Ivanović je u Budućnost došao 2011. godine, ostao četiri sezone, pre nego što je karijeru nastavio u inostranstvu. Igrao je u Megi, AEK-u i Orlandini. Vratio se u Podgoricu 2017. godine, a zatim osvojio titulu u ABA ligi, koja je ujedno donela i mesto u Evroligi.

Aleksa Ilić je u Budućnost stigao 2013. godine iz Sutjeske, u pitanju je izuzetno talentovani igrač, koji kao što smo i napisali, u periodu koji sledi tek treba da pokaže koliko zaista vredi i može.

Nema nikakve dileme da će navijači Budućnosti biti izuzetno zadovoljni prvim potezom koji su povukli čelnici tima iz Podgorice kada je naredna sezona u pitanju.