Suad Šehović ostaje u Budućnosti

ABA League 28. maj. 202014:18 > 14:20
Podeli:
KK Budućnost Voli

Čelnici Budućnosti nisu sedeli skrštenih ruku dok su čekali odluku Evrolige i ABA lige, naprotiv. Počeli su da slažu kockice u željeni mozaik za narednu sezonu u kojoj će šampion Crne Gore igrati u Evrokupu i boriti se za tron u ABA ligi.

Razloga za žurbu nema, pa se prvo fokus usmerio na zadržavanje igrača iz sezone koju je prekinuo koronavirus. Posle Nikole Ivanovića i Alekse Ilića, ugovor je produžen sa Džastinom Kobsom, a dres Budućnosti će osmu sezonu za redom nositi i Suad Šehović.

Podsećanja radi, ugovore za narednu sezonu imaju Danilo Nikolić, Petar Popović, Igor Drobnjak, Fedor Žugić, Andrija Slavković, Feđa Pajović.

Uskoro će biti rešena i ostala pitanja. Filip Barović i Zoran Nikolić najverovatnije će ostati u klubu. Izvesno je da odlaze Hasan Martin koji je jako blizu Olimpijakosa, odnosno Šon Kilpatrik i Luka Božić. Moguće je da u klubu ostanu Skot Bamfort i Martinš Mejers.

Kada se ova pitanja reše, na red će doći i pojačanja za narednu sezonu, a stručni štab već analizira tržište i traži momke koji će biti adekvatna pojačanja za narednu sezonu u kojoj će Budućnost ponovo imati vrhunske ambicije, kako u šampionatu Crne Gore i Kupu, tako u ABA ligi i Evrokupu.

Krajnji cilj ostaje isti, ponovni plasman u Evroligu.