Zvezda misli na budućnost: Ugovor za još jednog talenta

ABA League 2. jul 202012:23 > 12:26
Podeli:
KK Crvena zvezda

Košarkaši klub Crvena zvezda potpisao je ugovor sa Đorđem Marjancem, doskorašnjim igračem Vizure, do 2023. godine.

Crveno-beli su nastavili sa planovima za budućnost i, posle Vudragovića, Gagića, Gačića i Mišića, osigurali su potpis još jednog mladog košarkaša.

Povezano

Marjanac je rođen 2004. godine u Banjaluci. Član je reprezentacije Srbije do 15 i 16 godina i jedan je od najtalentovanijih igrača na poziciji krilnog centra i centra u svom uzrastu.

Veliki ponos i čast za mene, postao sam član kluba koji je najveći u celom regionu i Srbiji. Ovaj dolazak u Crvenu zvezdu je i potvrda da su svi moji koraci do sada bili dobri, i da sam na pravom putu ka onome što je moj cilj kao i svim momcima koji se nalaze u klubu – a to je da stignem do seniorske konkurencije i prvog tima. Dolazak u Crvenu zvezdu je i veliko zadovoljstvo za mog oca i moje bake svi su veliki Zvezdaši. Znam većinu momaka iz ovog tima, znamo se i iz reprezentacije i sa utakmica koje smo igrali. Preostaje nam da radimo, treniramo i napredujemo„, rekao je Marjanac prilikom potpisa višegodišnjeg ugovora sa crveno-belima.

Podsetimo, srpski šampion aktivno radi i na jačanju seniorskog sastava. Do sad su angažovani Lendri Noko i Džordan Lojd.