Melvin Edžim i Rašad Von stigli u Podgoricu

ABA League 14. avg. 202015:43 > 15:46
Podeli:
KK Budućnost Voli

Melvin Edžim i Rašad Von će odmah produžiti na Žabljak gde će se pridružiti izabranicima Petra Mijovića na pripremama za narednu sezonu.

Drago mi je što sam došao u Podgoricu, u klub kakav je Budućnost. Veoma sam uzbuđen što se vraćem košarci posle ovoliko vremena. Uzbuđen sam da se priključim ekipi. Jedva čekam da upoznam saigrače i stručni štab i nadam se da će nas poslužiti zdravlje kao i da će situacija oko pandemije biti bolja kako se bude približavao start sezone„, rekao je Rašad Von koji je u Budućnost stigao iz Igokee.

Melvin Edžim je prošle sezone igrao u Unikahi i očekuje se da bude kapitalno pojačanje u nastojanju tima iz Podgorice da ostvari ambiciozne ciljeve kako u Evrokupu i ABA ligi, tako u šampionatu i Kupu Crne Gore.

Svaki put kada ulazim u novu sezonu ili u novi tim moja očekivanja su da pobeđujem. Mislim da imamo dobru ekipu i stručni štab, ali trebaće nam vremena da se upoznamo i da se naviknemo jedni na druge. Uzbuđen sam što sam došao i što ću ubrzo upoznati ekipu i početi sa treninzima. Mislim da ćemo biti u dobroj poziciji, ovaj tim je radio dobre stvari poslednjih godina i nadam se da možemo to da nastavimo„, naglasio je Edžim.

Budućnost će na Žabljaku biti do 23. avgusta. Prvu utakmicu u novoj sezoni igra protiv Breše 30. septembra, a samo par dana kasnije na programu je duel sa Splitom, na startu ABA lige.