Bogdanović: Iznenadio me dolazak Mike u Partizan

ABA League 4. sep. 20200:13 > 0:17
Podeli:
Princscreen

Košarkaš Sakramento Kingsa Bogdan Bogdanović u četvrtak uveče gledao je prijateljski meč između Partizana i Dinamika, a u Palati sportova "Ranko Žeravica", između ostalog, družio se i sa poslednjim pojačanjem crno-belih Erikom Mikom.

„Lepo je doći u Beograd, lepo je ponovo gledati Paritzan i biti kod kuće,“ istakao je Bogdanović u razgovoru za klupsku televiziju i potom se osvrnuo na dolazak u klub Mike sa kojim je bio saigrač u Kingsima:

Povezano

„Iskren da budem bio sam iznenađen sa potpisom i ko ga je skautirao i gledao. Stvarno prijatno iznenađenje. Uvek postoji period adaptacije, postoji tajming koji treba da se potrefi kod igrača, ali on ima iskustvo iz Evrope, nije klasičan Amerikanac, nije mu prvi put. Gledao sam ga na našim treninzima, igrao je i protiv Lejkersa, ali nije imao sreće da upadne u naš roster, iako je bio jako blizu. Ima talenta i potencijal za naš tim.“

Reprezentativac Srbije sa Sakramentom nije uspeo da se plasira u plej-of, a posle obaveza u Diznijevom kompleksu u Orlandu vratio se u Beograd.

„Napravio sam program treninga, počeću da radim u teretani, a košarkaškim aktivnostima se vraćam za 20, 30 dana sa Acom Matovićem,“ naglasio je Bogdanović.