Ilić operisao koleno, Budućnost dovodi novog igrača

ABA League 19. okt 202017:38 > 17:40
Podeli:
KK Budućnost Voli

Košarkaš Budućnosti Aleksa Ilić operisao je koleno na ortopedskoj klinici u Zagrebu, vratio se u Podgoricu, a sada sledi period oporavka koji će trajati najmanje šest meseci.

Reprezentativac Crne Gore se povredio krajem septembra, uoči početka sezone, a odmah su odrađene detaljne analize, iako su prve prognoze govorile da se radi o kidanju ligamenata kolena.
Na žalost, Ilića, kluba, stručnog štaba i navijača Budućnosti, prognoze su se pokazale tačnim, pa je operacija bila jedino rešenje.

Podsećanja radi, Aleksa Ilić je 2018. godine pokidao ukrštene ligamente kolena i već je prošao kroz opravak koji ga ponovo očekuje. Svi ljubitelji košarke, bez obzira za koga navijaju, sigurno sa nestrpljenjem čekaju da mladog igrača Budućnosti i reprezentacije Crne Gore (23 godine) ponovo vide na parketu.

U međuvremenu, gotovo je izvesno da će šampion Crne Gore potražiti adekvatnu zamenu za Aleksu Ilića, kako bi sačuvao realne osnove da ostvari visoke ciljeve koji su postavljeni u svim takmičenjima, pre početka sezone.