Budućnost ima problema sa virusom, ali igra u Ljubljani

ABA League 31. okt. 202020:00 > 20:03
Podeli:
Svetozar Janičić

Budućnost iz Podgorice ima tri člana koji su pozitivna na Covid – 19, ali se utakmica između Cedevita Olimpije i Budućnost, koja je na programu 1. novembra sa početkom u 19 časova, ipak igra.

Podsećanja radi, u petak su stigli rezultati testova na Covid-19 gde su dve osobe bile pozitivne. Na ponovoljenom testiranju košarkaša i stručnog štaba još jedna osoba je pozitivna na koronavirus. Osoba je, kao i prethodne dve, asimptomatične i nalazi se u izolaciji.

Povezano

Izabranike Petra Mijovića očekuje baš burnih pet dana, jer u nedelju 1. novembra gostuju Cedevita Olimpiji u Ljubljani, a tri dana kasnije igraju protiv Breše u Italiji.

Ono što je izvesno, u mečevima koji slede u dresu Budućnosti će debitovati Amedao Dela Vale, reprezentativac Italije koji je nedavno stigao u sastav šampiona Crne Gore iz Gran Kanarije. Nema nikakve dileme da Budućnost očekuje jako težak posao kako u Sloveniji, tako i u Italiji, ali cilj defitnivno ostaje isti.

Izvesno je da će igrati Budućnosti uložiti i poslednji atom snage, kako bi se posle poraza od Mornara u minulom kolu Evrokupa vratili u pobednički ritam.

Budućnost u ABA ligi ima skor od 4-0, a u Evrokupu 3-2.