Partizan (još) čeka Džikića

Podeli:
SK

Četiri dana su prošla od teškog poraza Partizana od Burga u Evrokupu, poslednje utakmice Vlada Šćepanovića na klupi crno-belih, a ime njegovog naslednika se još ne zna.

ABA, KK Mornar/MEDIA Pro

Slovenački trener Sašo Filipovski je u prvom momentu bio najozbiljniji kandidat da u nevreme preuzme tim iz Humske, ali dogovor nije postignut.

Drugo ime koje je i dalje aktuelno je Aleksandar Džikić, čovek koji je u Partizanu radio i kao pomoćni i kao glavni trener, obavljeni su razgovori, međutim, dogovor (još) nije postignut.

U nedelju se moglo čuti da je 49-godišnjak daleko od povratka u Humsku, kao i da je moguće da u klub dođe ‘veliko ime’, ali prema našim saznanjima Džikić je i dalje prva opcija rukovodstva kluba na čelu sa Ostojom Mijailovićem, koji je danas na Tviteru poslao poruku svima kojima je crno-bela boja kraj srca.

Partizan nema vremena, u sredu u Beograd dolazi Huventud i iako je sezona praktično već počela može da se kaže da je predstojeći duel za srpski tim preloman u borbi za plasman u Top 16 Evrokupa.

Crno-beli igraju vrlo slabo, vidljivog pomaka nije bilo ni na gostovanju u Laktašima gde je upisan treći poraz u ABA ligi, a prostora za kalkulisanje više nema.

I dok Partizan čeka Džikića vi pogledajte najnoviji podkast ‘Blok po blok’.