ABA MATINE: Levski – Crvena Zvezda 13:00 SK1

ABA League 24. dec 20140:26 > 13:30

Nastavlja se paklen ritam za Crvenu Zvezdu, samo nekih 40 sati nakon što su igrali u Skoplju, crveno-beli igraju u Sofiji.

Protivnik će biti Levski, trenutno poslednjeplasirana ekipa ABA lige. Već više puta smo pričali o „slobodnom padu“ ovog tima i razlozima ovakvog debakla, pa je gotovo sigurno da su oni tim koji će izgubiti mesto u regionalnom takmičenju za narednu sezonu. U prvom krugu takmičenja, Levski je zabeležio samo jednu pobedu.

Košarkaši Crvene Zvede nisu ni putovali u Beograd, već su autobusom otišli iz prestonice Makedonije u prestonicu Bugarske. Bilo je vremena samo za jedan trening pred ovaj ABA Matine. Ali, ako ništa drugo, bar nemaju više na ramenima teret rekorda Olimpije, on je stignut i prestignut. Ali, Budućnost preti i Zvezda ne sme da dozvoli sebi previše luksuza

Ritam utakmica je veoma jak. Nema mnogo vremena za odmor ni pripremu jer nas već u sredu očekuje meč protiv Levskog. Pogledom na tabelu jasno je zaključiti da smo favoriti u tom meču, ali sve to treba dokazati na terenu. Moramo da pokažemo naš kvalitet, a to ćemo uspeti samo ukoliko budemo imali maksimalan pristup. Želja nam je da što bolje odigramo taj meč i nastavimo pobednički niz“, rekao je Nemanja Dangubić.
Ali, ni posle ovog meča ne prestaje pakao za Dejana Radonjića. Crveno-beli otvaraju TOP 16 fazu protiv Real Madrida pa onda idu u Stožice na noge Olimpiji.

Author: BJ