PROBLEMI SE NASTAVLJAJU: Levski nije otišao u Podgoricu, Budućnost pobeđuje 20:0?

ABA League 9. jan 201513:32 > 14:02
Podeli:

Levski se već neko vreme nalazi u problemima, a ekipa sada zbog finansijskih problema nije otputovala na duel 17. kola ABA lige protiv Budućnosti i taj meč će biti registrovan službenim rezultatanim 20:0 u korist Podgoričana.

Ova odluka biće zvanična kada se u terminu utakmice, koja je zakazana za subotu u 19h, ne odigra meče, odnosno pokaže da ekipa iz Bugarske  nije došla. Ukoliko se slične stvari budu ponovile Levskom prete i ozbiljnije sankcije.

„Veoma nam je žao zbog činjenice da nismo mogli da odemo u Podgoricu. Istovremeno, potpuno razumemo i poštujemo odluku ABA lige. Uvereni smo da ćemo do 17. januara i meča protiv Solnoka rešiti sve probleme i nastaviti sezonu od koje smo imali mnogo veća očekivanja. Nažalost, nalazimoi se u delikatnoj situaciji kao i većina klubova u regionu, ali verujemo da ćemo veoma brzo stati na noge i nastaviti normalno da funkcionišemo. Već smo blizu dogovora sa novim igračima kako bismo protiv Solnoka nastavili tamo gde smo stali“, rekao je predsednik Levskog Leonid Gajdađijev.
Foto: ABA liga, Photo: Levski/sportsimages.bg

Author: Jelena Lukić