Vujošević otkrio ko je Gagiću nudio novac za dolazak u Zvezdu

ABA League 18. feb 201514:13 > 14:36
Podeli:

Trener Partizana Duško Vujošević govoro je na konferenciji o ambicijama kluba na predstojećem Kupu Radivoja Koraća, ali je otkrio i zanimljivosti u vezi sa odlaskom Đorđa Gagića.

„Kup je jedno od dva takmičenja koji se igraju ovde i ima svoje simbolične, ali i druge vrednosti. U svakom slučaju, imamo ambiciju da damo sve od sebe i pružimo maksimum. To je takmičenje koje se smatra najdemokratskijim od svih, igra se jedna utakmica, dosta zavisi od „gospodina slučaja“ i nebrojano puta se dešavalo da bude iznenađenja i da rezultati budu drugačiji od predviđenih“, rekao je Vujošević 

Trener crno-belih je naglasio da je Crvena zvezda favorit za osvajanje Kupa, ali i dodao da postoji mogućnost da se favorit „oklizne“.

„Apsolutni favorit za osvajanje Kupa je Zvezda, koja se „isfavoritila“ poslednjih godina u svim sportovima u Srbiji. Međutim, kup je takvo takmičenje da su često moguća iznenađenja. I ti apsolutni favoriti znaju da se okliznu“, dodao je Vujošević.

Na konferenciji je bilo reči i o odlasku Đorđa Gagića, a Vujošević je otkrio da je Nebojša Čović dva dana pre nego što je bivši košarkaš Partizana otišao u Tursku, u Valjevu nudio 15 hiljada evra mesečno Gagiću da pređe u Zvezdu.

„Gagić se ponašao pošteno. Ne uvek pametno, ali pošteno. Međutim, momenat njegovog odlaska je stvarno… On po novinama saopštava da je nezadovoljan statusom. On je dobio prednost ove sezone u odnosu na Dejana Muslija i sa Nikolom Milutinovim nije imao konkurenciju“, istakao je Vujošević.

Foto: Ab liga,Photo: KK Krka/Drago Perko/kosarka.si)

Author: Jelena Lukić