ABA 2: Podgorica deklasirala Sparse u Sarajevu

ABA 2 /Drgana Stjepanović

Izabranici Nebojše Bogavca, košarkaši Podgorice, zadovoljni se vraćaju sa drugog turnira ABA 2 lige. Momci iz glavnog grada Crne Gore su u petoj rundi, deklasirali domaćina turnira ekipu Sparsa sa 98:46, pa trenutno imaju skor 2-3, dok su Sparsi na 1-4.

Najefikasniji u sastavu Podgorice, bili su Mladen Vujić sa 18, Selim Fofana sa 17, Danilo Brnović sa 14, odnosno Filip Anđušić i Marko Kljajević sa po 10 poena. Kod Sparsa, Luka Majstorović je postigao 13, a Haris Ćurevac devet poena.

Podsećanja radi, Podgorica je na prvom turniru ABA 2 lige u Čajetini poražena od Sutjeske i Zlatibora, zatim je usledio poraz od Krke u Sarajevu, ali izabranici Nebojše Bogavca nisu klonuli duhom, naprotiv.

Uspeli su posle velike borbe da pobede Slogu iz Kraljeva, a zatim su posle jedne od najboljih partija u sezoni deklasirali Sparse, pa uoči nastavka takmičenja u ABA 2 ligi, sa razlogom mogu da se nadaju borbi i plasmanu na finalni turnir.

ABA 2 /Dragana Stjepanović

Meč od kojeg se očekivala velika borba, pokvarila je Podgorica, koja je dominirala od prvog do poslednjeg minuta, koja je dobila prvu deonicu sa 23:10, drugu sa 23:12, a zatim mirno privela meč kraju.

Komentari

Vaš komentar