ABA 2: Podgorica se ne predaje, pao je Šenčur

ABA 2 /Dragana Stjepanović

Izabranici Nebojše Bogavca, pobedili su Šenčur sa 78:67 u sedmom kolu ABA 2 lige, pa trenutno imaju skor 3-4, dok Šenčur nije osetio slast pobede.

Prevagu na tasu Podgorice, doneli su Marko Klajević i Mladen Vujić sa po 14, Ludovik Bejhorst sa 12, Filip Anđušić sa 10 poena. Kod Šenčura, Dino Murić je postigao 12, Jank Novak i Alen Malovičić po 11 poena.

Podgorica je uspela da se podigne posle bolnog i neočekivanog poraza od TFT Skoplja. Podsećanja radi, Podgoričani su imali 15 poena prednosti tokom meča, 12 uoči poslednje deonice, ali su na kraju poraženi posle produžetka.

Iako su ostali bez kapitalno bitne pobede, smogli su snage da savladaju Šenčur, pa i dalje mogu da maštaju o plasmanu na finalni, odnosno F8 turnir. Podgorica ima skor 3-4, a do kraja ligaškog dela takmičenja ostalo je još šest rundi.

ABA 2 /Dragana Stjepanović

ABA 2 liga je veoma ujednačena. Ostala su još dva turnira, a Podgorica bi u slučaju serije dobrih rezultata mogla da se probije na finalni turnir, mada u ovom momentu, baš boli poraz od TFT Skoplja.

Komentari

Vaš komentar