ABA 2: Sloga jača od TFT Skoplja

ABA 2 /Dragana Stjepanović

Košarkaši Sloge i TFT Skoplja, otvorili su poslednju rundu takmičenja na turniru ABA 2 lige koji se igra u Sarajevu. Slavila je ekipa iz Kraljeva sa 92:88, koja tenutno ima skor 2-3, dok TFT još uvek nije osetio slast pobede.

Najefikasniji u sastavu Sloge, bili su Đorđe Simeunović sa 16, odnosno Zoran Paunović i Dimitrijus Andervud sa po 15 poena. Kod ekipe iz Skoplja, Dupre Mekbrajer je postigao 20, Džermejn Bišop 19, a Aleksandar Kostovski 17 poena.

Sloga može da bude zadovoljna ostvarenim na turniru u Sarajevu, na koji je stigla sa skorom 0-2, nakon poraza od Zlatibora i Krke. Kraljevčani su u Bosni i Hercegovini, pobedili Sparse, slavili su protiv TFT Skoplja, a poraženi su od Podgorice.

TFT je nastavio seriju poraza, a pored Sloge, momci iz Skoplja su morali da priznaju i ekipama Krke i Zlatbora, da su bolje od njih. U prvom meču pete runde, TFT je sve do sredine poslednje deonice bio u egalu. Delovalo je da može do iznenađenja i prve pobede, ali se igrači Sloge nisu složili sa takvim epilogom.

ABA 2 /Dragana Stjepanović

Uspeli su da pobegnu na 77:70, nisu klonuli duhom kada je TFT stigao do 85:84 na 90 sekundi pre kraja, napravili su mini seriju od 8:0, za konačih 92:88.

Komentari

Vaš komentar