Avramović: Rekli su mi „ako te Željko pozove, to je to“

ABA League 12. avg. 202114:28
Podeli:
Aleksa Avramović
REUTERS/Novak Djurovic

Košarkaši Partizana Aleksa Avramović i Dušan Miletić kažu da je rad sa Željkom Obradovićem izvrstan, kao i da su treninzi naporni.

„Normalno je da na početku priprema bude teže i malo jače. Izlazimo iz dugih i napornih sezona, svakako je bilo dovoljno vremena za odmor. Što više napreduješ sad, kako na timskom, tako i na individualnom planu, to ćeš biti spremniji za novu sezonu. Svi znamo ko je Željko Obradović. Sjajan trener, najpozitivniji su mi utisci. Kada se govorilo o mom potencijalnom dolasku u Partizan, saigrači iz reprezentacije su mi rekli: ‘Ako te Željko pozove, to je to’“, rekao je Avramović za klupsku televiziju.

Centar Miletić, koji je nedavno napunio 23 godine, ističe da su treninzi pravi put da se uđe u dobru formu, jer crno-bele očekuje vrlo teška sezona i veliki broj utakmica.

„Na meni je da se borim i dokazujem svakog dana. Da li će vredeti, to će trener proceniti, i na osnovu toga videti da li mi je mesto ovde ili ne. Dok sam bio u Čacku, Željko nam je održao nekoliko treninga, tako da je osećaj sjajan. On je jedan od najboljih trenera u Evropi i stvarno je čast raditi sa njim. Svaki trening mi dosta znači i tokom svakog treninga naučim nešto novo. Lepo iskustvo koje će mi pomoći u daljoj karijeri“, kaže Miletić.

Komentari

Vaš komentar