Bogdanović u Partizanu: Da vidim šta Željko i ostali rade

ABA League 16. avg. 202121:17 > 21:212 komentara
Podeli:
Sport Klub

Šta bi dala armija navijača Partizana da večeras nije došao samo u kurtoaznu posetu nekadašnjem klubu, već da su osvanuli naslovi „Bogdanović u Partizanu“.

Bilo bi lepo, ali nemoguća misija. Zvezda Atlante i srpske reprezentacije, nije, ipak, mogao da propusti okupljanje, uslovno rečeno, naslednika.

Povezane vesti

Dobro sam, došao sam da vidim šta radi Željko i ostali“, lakonski će sjajni bek.

I njegov odmor se bliži kraju, a uz osmeh će:

Super se osećam, iako sam imao neku sitnu intervenciju na kolenu. Nadam se da neće biti problema kada počne sezona u NBA.

Na pitanje gde će proslaviti 29. rođendan 18, avgusta, osmeh ne silazi sa lica:

Nisam još odlučio, videću…Znam da se u SAD vraćam 8. ili 9. septembra,a pre toga moram do Istanbula, gost sam na jednoj svadbi. A za rođendan stvarno ne znam, možda budem i u Beogradu.

Sa njim ne može bez pominjanja nacionalnog tima, čiji je poraz od Italije u olimpijskim kvalifikacijama još uvek živa rana. Njega nije bilo zbog učešća Houksa u plej ofu.

Joj, ali ko zna za što je to dobro, mada je uvek važno da učestvuješ na velikim takmičenjima. Desilo se, šta da se radi. Uvek gledam samo napred, ko zna šta možemo da uradimo na prvom sledećem velikom ispitu.

Hoćemo li videti Bogdanovića na Evropskom prvenstvu 2022?

Naravno, samo zdravlja. Uvek sam tu za reprezentaciju.

Nema poruke od Zvezde

Jedno od najzvučnijih pojačanja Partizana je Kevin Panter (28), koji je zajedno sa Zekom Ledejom stigao iz milankse Olimpije, odigrao fajnal for Evrolige, ali i ne tako davno branio boje Crvene zvezde.

„Valjda mi neće zameriti fanovi crveno-belih, barem se nadam. Nisam dobio ni neku specijalnu poruku od bivših saigrača, tako je to u sportu, pa i prelasci su normalna stvar. Iako mi je dobro poznat rivalitet Zvezde i Partizana. Kao i Beograd, koji sam već imao prilike da upoznat. Lep grad. Znam da će Željko (Obradović) uvek tražiti da dobijemo svaku utakmicu, a to će biti i želja svako od nas. Mnogo se radujem što sam u ovoj sredini i pokušaću da na svakom treningu i meču budem sve bolji i bolji. Znam da su očekivanja velika, ali mi kao tim ne bi trebalo da o tome brinemo, već radimo ono što je do nas“.

Komentari

Vaš komentar