Budućnost nadigrala Borac, briljirao Rejlonds

Podeli:
KK Budućnost Voli

Izabranici Vladimir Jovanovića, košarkaši Budućnosti, sačuvali su oreol nepobedivosti tokom pripremnog perioda, iako su za pripreme imali nešto dvedsetak dana. Budućnost je u trećem kontrolnom meču savladala Borac iz Čačka sa 96:79.

Podsećanja radi, Budućnost je nedavno na memorijalnom turniru “Ljubo Jovanovića”, posle dva produžetka pobedila Sutjesku iz Nikšića sa 99:90, a zatim i Podgoricu u finalu sa 81:57.

Protiv Borca, najefikasniji u sastavu Budućnsti, bili su Kamerun Rejlonds sa 26, Igor Drobnjak sa 17, Fil But sa 13, Aleksa Ilić i Marko Jagodić Kuridža sa po 10 poena. Kod Borca, Nemanja Todorović i Marko Radonjić su postigli po 14, a Hanter Hejl i Radovan Đoković po 12 poena.

KK Budućnost Voli

Vladimir Jovanović, šef stručnog štaba Budućnosti, kompletirao je ekipu tek posle završetka Evropskog prvensva, ali je odmah naglasio da alibija nema, da će zajedno sa ekipom nastojati da u najkraćem mogućem roku stigne do željene forme i nivoa igre.

Budućnost sezonu, u kojoj ima velike ambicije, kako u šampionatu i Kupu Crne Gore, tako i u ABA ligi i Evrokupu, otvara 2. oktobra kada na svom parketu čeka ekipu Splita, na startu ABA lige.

Komentari

Vaš komentar