Ćalić za SK: Nema nazad, moramo da dobijemo Slogu

ABA 2 /Dragana Stjepanović

Košarkaši Sutjeske stigli su na poslednji turnir ABA 2 lige sa skorom 7-3, sa više nego realnim izgledima da stignu do finalnog turnira. Nikšićani su ispustili dve meč lopte protiv Zlatibora i Krke, a u duelu protiv Sloge iz Kraljeva, nazad nema, pobeda je imperativ za obe ekipe.

Naime, Helios, Krka, Zlatibor, Podgorica, Široki, Pelister, Borac iz Banjaluke su izborili mesto na finalnom turniru koji se igra u Domžalama, a duel između Sutjeske i Sloge iz Kraljeva, koji je na programu 12. marta nosi prefiks biti ili ne biti. Pobednik ide na F8.

“Mnogo nam nedostaje Vladimir Tomašević, imamo problema sa povredama, ali nema alibija, niti ga tražimo. Nismo iskoristili dve meč lopte, poraženi smo od Zlatibora i Krke, ali sam kao i svi u timu uveren da ćemo slaviti protiv Sloge, da ćemo izboriti plasman na finalni turnir gde nam je na osnovu svega što smo prikazali tokom sezone i mesto”, naglasio je za Sport Klub, Marko Ćalić, pa nastavio:

ABA 2 /Dragana Stjepanović

“Cenimo i poštujemo Slogu iz Kraljeva, svesni smo da nas očekuje jako težak posao. Utakmica nosi prefiks biti ili ne biti, samim tim, sledi borba za svaku loptu i pedalj terena. U utakmici koja nas očekuje, najvažnije je da odbranu odigramo na izuzetno visokom nivou, jer je to jedini način da skinemo breme sa pleća, da steknemo neophodnu dozu samopouzdanja za igru u napadu. Moramo da pobedimo Slogu, ponavljam još jednom, verujem da ćemo uspeti da stignemo do pobede”.

Marko Ćalić
ABA/Dragana Stjepanović

Utakmica između Sutjeske i Sloge na programu je 12. marta sa početkom u 18 časova, a da li će na finalnom turniru Crna Gora ima dva predstavnika ili Srbija, saznaćemo brzo.

Komentari

Vaš komentar