Crvena zvezda i Specijalna Olimpijada i dalje jedan tim

ABA League 26. avg 202118:18
Podeli:
KK Crvena zvezda
KK Crvena zvezda

KK Crvena zvezda mts i Specijalna Olimpijada Srbije nastavljaju svoju izuzetno uspešnu saradnju, koja bez prekida traje od sezone 2014/2015 i u sezoni 2021/2022.

KK Crvena zvezda mts podseća da je u saradnji sa višegodišnjim partnerom Specijalnom Olimpijadom Srbije prethodnih godina kroz brojne akcije i manifestacije, uz učešće brojnih igrača i članova kluba, trenera i članova mlađih selekcija i KKŽ Crvena zvezda, ali i kroz zajedničke treninge, utakmice i radionice, koristila je, i koristiće i ubuduće snagu svog brenda, kluba i košarke kako bi načinili još jedan bitan korak ka integrisanju u zajednicu članova SO Srbije.

Godinama sa velikim uspehom organizujemo i utakmice Evrolige “One Team” koje su bile posvećena upravo podizanju svesti i boljem položaju osoba sa posebnim potrebama – rekao je Aleksandar Stanojević, direktor Specijalne Olimpijade Srbije.

Filip Sunturlić direktor KK Crvena zvezda mts:

Rad i saradnja sa Specijalnom Olimpijadom je veliko zadovoljstvo za nas, kao i podatak da smo tokom saradnje koja traje već 8 godina postigli rezultate koji su očigledno. Na prvom mestu u boljem razumevanju i prihvatanju prihvatanju osoba sa posebnim potrebama, koje su sastavni deo našeg društva. Ako smo makar za jedan procenat podigli tu svest – onda je naša misija uspešna. Podsetiću da smo u prethodnom periodu pokušavali, i verujem uspeli, kroz brojne akcije i naše prvotimce – ambasadore, trenere, radionice, utakmice, tesnu saradnju sa Evroligom, kojoj je ovaj projekat od integralne važnosti za inkluziju osoba sa posebnim potrebama. Saradnja sa Specijalnom Olimpijadom Srbije donela je mnogo toga dobrog i deci, Crvenoj zvezdi i na prvom mestu društvu i sredini u kojoj živimo i radimo. Zato sa istim elanom nastavljamo i u narednoj sezoni.

 

Komentari

Vaš komentar